Βόλος - Άρης: Απάντηση σε υψηλούς τόνους του Μπέου σε Καρυπίδη

Newsroom
Βόλος - Άρης: Απάντηση σε υψηλούς τόνους του Μπέου σε Καρυπίδη

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε σε υψηλούς τόνους στους ισχυρισμούς του Άρη και του Θόδωρου Καρυπίδη στην ανακοίνωση που έβγαλε μετά το θέμα που έχει προκύψει με την άδεια των κίτρινων.

Στην ανακοίνωση του Άρη σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την άδεια των «κίτρινων» για την Ευρώπη, ο ισχυρός άνδρας του Βόλου με ανακοίνωσή του απάντησε με σκληρό ύφος χαρακτηρίζοντας «αστείους» τους ισχυρισμούς του Καρυπίδη.

Μεταξύ άλλων ο Μπέος αναφέρει για τον Καρυπίδη πως «είναι εντυπωσιακό να βρίσκει το θάρρος και το θράσος να απειλεί και να επικαλείται την παρέμβαση της UEFA και της FIFA. Που βεβαίως και πρέπει να παρέμβουν να ανοίξουν και να διερευνήσουν τους φακέλους και κυρίως να διερευνήσουν την προέλευση κάποιων ειδικών εμβασμάτων».

Στη συνέχεια της απάντησής του ο Μπέος υποστηρίζει πως «η ΠΑΕ Βόλος δημόσια, και όχι παρασκηνιακά, έθεσε το θέμα γενικώς των αδειοδοτήσεων», ενώ για αναφερόμενος στον Καρυπίδη προσθέτει ότι «γνωρίζει άλλωστε καλά ότι εγώ ουδέποτε υπήρξα "μπροστινός" ουδενός. Αν μπορεί να υποστηρίξει πειστικά το ίδιο για τον εαυτό του πολύ θα το χαρούμε».

Κλείνοντας, τονίζει ότι: «σε κάθε περίπτωση αν ο Θόδωρας Καρυπίδης θέλει και συνέχεια, εδώ είμαι να συνεχίσουμε. Να θυμάται μόνο πως το "φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης" στην περίπτωση του έχει απόλυτη ισχύ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα