«Στο στόχαστρο του Βόλου ο Ισπανός χαφ Έντερ Γκονθάλεθ»

«Στο στόχαστρο του Βόλου ο Ισπανός χαφ Έντερ Γκονθάλεθ»

Newsroom
«Στο στόχαστρο του Βόλου ο Ισπανός χαφ Έντερ Γκονθάλεθ»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Ρουμανία, ο 25χρονος Ισπανός χαφ της ρουμανικής Σέπσι που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής είναι στη μεταγραφική λίστα του Βόλου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Βόλου ενόψει της επόμενης σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την ομάδα της Μαγνησίας εκτός από τις αποδεσμεύσεις παικτών που δεν βρίσκονται στα πλάνα από το υπάρχουν ρόστερ να «τρέχει» ήδη και υποθέσεις για την ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Για τον άξονα η περίπτωση που έχει στο στόχαστρο ο Βόλος, σύμφωνα με το ρουμανικό σάιτ digisport.ro, είναι αυτή του Έντερ Γκονθάλεθ της ρουμανικής Σέπσι. Μάλιστα όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο τεχνικός διευθυντής του Βόλου, Άκης Πέτρου βρέθηκε πρόσφατα στο ματς Κραϊόβα - Σέπσι για να τον δει να αγωνίζεται. Ο 25χρονος χαφ μπορεί να προσφέρει σε αρκετές θέσεις. Τόσο στο «8» και στο «10», αλλά και στο «6» και οι κυανέρυθροι φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωσή του με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός μέσος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Ρουμανία με τη Σέπσι, ενώ είχε αγωνιστεί και στα δύο ευρωπαϊκά ματς κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα στα προκριματικά του Europa Conference League το περσινό καλοκαίρι. Συνολικά φέτος μετράει 39 εμφανίσεις με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Έντερ Γκονθάλεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μαγιόρκα. Αγωνίστηκε δανεικός για ένα εξάμηνο στην Κορνεγιά, στη συνέχεια υπέγραψε στην Τεράσα και από το 2017 βγήκε εκτός Ισπανίας πηγαίνοντας στη Ρουμανία. Φόρεσε τη φανέλα της Τσικσερέντα, όπου και παρέμεινε για 3,5 χρόνια. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αποτελεί παίκτης της Σέπσι, έχοντας ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του, κάτι που φέρεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του Βόλου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα