Άρης: Οι πανηγυρισμοί των παικτών με τους οπαδούς για την 3η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη

Newsroom
Άρης: Οι πανηγυρισμοί των παικτών με τους οπαδούς για την 3η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη

bet365

Ο Άρης σφράγισε την άκρως επιτυχημένη του σεζόν με το ευρωπαϊκό εισιτήριο και μετά το τέλος της άνετης επικράτησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-3), παίκτες και οπαδοί το πανηγύρισαν μαζί στους «Ζωσιμάδες».

Το φινάλε της σεζόν βρήκε τον Άρη με εξασφαλισμένη την έξοδο στην Ευρώπη και στην 3η θέση της Superleague. Επίλογος που μόνο χαμόγελα αφήνει στους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι πανηγύρισαν σαν μια «γροθιά» τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (0-3).

Οι παίκτες του Χερμάν Μπούργκος αποθεώθηκαν στο φινάλε από τους οπαδούς τους που ταξίδεψαν στους «Ζωσιμάδες» και όλοι μαζί γιόρτασαν το ιδανικό κλείσιμο σε μια σεζόν που ξεκίνησε με μειονέκτημα λόγω της αρχικής αφαίρεσης βαθμών.

Άρης - Οπαδοί

Οι παίκτες του Άρη μπροστά στους οπαδούς

Άρης - Παίκτες στους Ζωσιμάδες

Άρης - Παίκτες και οπαδοί

Οπαδοί Άρη - Ζωσιμάδες

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα