ΑΕΚ: Επανεμφάνιση Λε Ταλέκ και Μισελέν στην ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Επανεμφάνιση Λε Ταλέκ και Μισελέν στην ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Επανεμφάνιση Λε Ταλέκ και Μισελέν στην ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Οι δύο Γάλλοι επιστρέφουν μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε έναν σχηματισμό 3-4-3, σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα της Ένωσης, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Η ΑΕΚ κλείνει τη σεζόν απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε ένα ντέρμπι διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Ένωση να έχει μείνει οριστικά εκτός ευρωπαϊκών θέσεων.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επαναφέρει μετά από καιρό στην ενδεκάδα της ΑΕΚ τους Λε Ταλέκ και Μισελέν σε έναν σχηματισμό 3-4-3, σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα που δίνουν οι κιτρινόμαυροι. Βέβαια το συγκεκριμένο σχήμα μπορεί να λειτουργεί και ως 4-3-3, κάτι που θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Στάνκοβιτς είναι στην εστία, οι Σβάρνας, Λε Ταλέκ και Μήτογλου οι στόπερ, Μοχαμαντί στην αριστερή πλευρά, Μισελέν στη δεξιά, οι Χατζισαφί και Κριχόβιακ οι δύο του άξονα, Τσούμπερ και Τάνκοβιτς στα δύο άκρα της επίθεσης και ο Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Ρότα, Μιτάι, Κορνέζος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Ανσαριφάρντ και Κοσίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα