Ράσταβατς: «Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου γι' αυτά τα 5 χρόνια»

Newsroom
Ράσταβατς: «Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου γι' αυτά τα 5 χρόνια»

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά από 5 χρόνια αποχωρεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Σέρβο προπονητή να ευχαριστεί του ανθρώπους του αθλήματος στην χώρα μας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς βρέθηκε για τελευταία φορά στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2), καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα του και την Βοϊβοντίνα, με τους Αρκάδες να βγάζουν και σχετική ανακοίνωση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «κυανόλευκους» ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το ματς. Δεν υπήρχε κίνητρο για το αποτέλεσμα. Η ομάδα μπορεί να έκλεισε τη σεζόν με όχι καλά αποτελέσματα στα Play out, όμως κάναμε σε γενικές γραμμές μια καλή σεζόν. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Απόλλωνα για την επόμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη, τους παίκτες μου, όλα τα μέλη της ομάδας και όλους του ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου που με βοήθησαν αυτά τα πέντε χρόνια που είμαι στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα