Ολυμπιακός: Η διαθεσιμότητα του Φορτούνη και το φρεσκάρισμα στην 11άδα

Ολυμπιακός: Η διαθεσιμότητα του Φορτούνη και το φρεσκάρισμα στην 11άδα

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να είναι ΟΚ για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, όπου ο Μαρτίνς αν και δεν έδειξε 11άδα θα κάνει ορισμένες αλλαγές.

Αρχικά να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με 4-3-3. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Βατσλίκ. Η άμυνα από δεξιά προς αριστερά απαρτιζόταν από τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο και Ρέαμπτσιουκ. Μαντί Καμαρά και Εμβιλά συνέθεσαν το δίδυμο των αμυντικών χαφ. Στο δεξί φτερό ξεκίνησε ο Λόπες, στο αριστερό ο Ροντρίγκες και ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Σε σχέση με την 11άδα αυτή ο Πορτογάλος θα προχωρήσει σε αλλαγές για το ματς - φιέστα με τον ΠΑΟΚ. Θα κοιτάξει να φρεσκάρει τον Ολυμπιακό αν και δοκιμές ουσίας δεν έχει κάνει. Πάντως σε σχέση με τραυματίες ο Φορτούνης αναμένεται να είναι διαθέσιμος και εφόσον υπάρξει σχετική απόφαση μπορεί να παίξει.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ έχουν μπει οι εξής 33 παίκτες (ορισμένοι εξ αυτών είναι τραυματίες όπως οι Ονιεκούρου, Μπα και Μανωλάς): Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Φορτούνης, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα