ΑΕΚ: Ξανά εκτός οι Βράνιες, Γέβτιτς και Σιμόες, δύσκολα προλαβαίνουν Άρη

ΑΕΚ: Ξανά εκτός οι Βράνιες, Γέβτιτς και Σιμόες, δύσκολα προλαβαίνουν Άρη

Newsroom
ΑΕΚ: Ξανά εκτός οι Βράνιες, Γέβτιτς και Σιμόες, δύσκολα προλαβαίνουν Άρη

bet365

Με τα γνωστά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Άρη το προσεχές Σάββατο (14/05, 20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αρκετές είναι οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί γι' ακόμη ένα παιχνίδι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/05) οι Όγκνιεν Βράνιες, Ντάρκο Γέβτιτς και Σέρχιο Αραούχο έκαναν θεραπεία, ενώ ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οσον αφορά τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο νεαρός μέσος γυμνάστηκε ατομικά. Ετσι, ο 48χρονος Έλληνας τεχνικός δεν θα μπορεί να τους υπολογίζει για τον «τελικό» με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οπως διαπιστώνει κανείς τα προβλήματα για την ΑΕΚ παραμένουν τα ίδια που ήταν τις τελευταίες ημέρες, λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη μάχη κόντρα στον Άρη, με φόντο την έξοδο στην Ευρώπη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα