ΠΑΟΚ: «ΟΚ» ο Ζίβκοβιτς, στο δρόμο της επιστροφής Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Βιεϊρίνια και Κρέσπο

ΠΑΟΚ: «ΟΚ» ο Ζίβκοβιτς, στο δρόμο της επιστροφής Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Βιεϊρίνια και Κρέσπο

ΠΑΟΚ: «ΟΚ» ο Ζίβκοβιτς, στο δρόμο της επιστροφής Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Βιεϊρίνια και Κρέσπο

bet365

Ο ΠΑΟΚ εδώ και πολύ καιρό ζει συντροφιά με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, περιμένοντας πως και πως τις επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών ενόψει των τελευταίων αγώνων στα playoffs και τον τελικό της 21ης Μαΐου.

Ο «Δικέφαλος» πρέπει να διαχειριστεί τη σωματική και πνευματική κούραση, τους τραυματισμούς και την έλλειψη ενέργειας. Όλα αυτά φάνηκαν ξεκάθαρα στο ματς των «Ζωσιμάδων» απ’ όπου έλειψε σχεδόν μια… ενδεκάδα ποδοσφαιριστών.

Και ποιοι γυρίζουν ενόψει Άρη; Σίγουρος είναι ο Άντρια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πίσω θα είναι και ο Ίνγκι Ίνγκασον που πήρε τις απαραίτητες ανάσες.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον Λευτέρη Λύρατζη που και σήμερα έμεινε εκτός προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ενώ από εκεί και πέρα οι Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τους Βιεϊρίνια και Κρέσπο να ξεκινούν τρέξιμο.

Αυτοί οι πέντε δεν υπολογίζονται ενώ ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται στη Βραζιλία με ειδική άδεια κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα πιστοποίησε αυτό που έλεγε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και πριν τη σέντρα. Πως η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη αγωνιστική κατάσταση και πως στα εναπομείναντα ματς καλείται να βρει τη λύση, να βγάλει αντίδραση και να κλείσει τη σεζόν με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Δηλαδή, με την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Η επόμενη της ήττας στους Ζωσιμάδες βρήκε την ομάδα στο γήπεδο να προετοιμάζει την επικείμενη αναμέτρηση με τον Άρη. Οι βασικοί κόντρα στον ΠΑΣ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις και οικογενειακό δίτερμα».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα