Μπράτσος: «Δίκαιο το 0-0, εξαιρετικός ο Κλέιμαν» (vid)

Μπράτσος: «Δίκαιο το 0-0, εξαιρετικός ο Κλέιμαν» (vid)

Newsroom
Μπράτσος: «Δίκαιο το 0-0, εξαιρετικός ο Κλέιμαν» (vid)

bet365

Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε για το 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό και έπλεξε το εγκώμιο του τερματοφύλακα της ομάδας του, Μπόρις Κλέιμαν.

Μετά το 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, ανέφερε:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και εμείς αλλά και ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο στα δέκα πρώτα λεπτά δείξαμε επιθετικότητα μετά ανέλαβε τα ηνία ο Παναιτωλικός και δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που έπαιξαν, έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους και τελικά έστω με λίγη τύχη το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Πάνω απ’ όλα μετράει η αγωνιστική πίστη στο πλάνο το οποίο υπήρχε και σήμερα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στο προηγούμενο παιχνίδι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα και σήμερα ο Παναιτωλικός βρέθηκε και αυτός απέναντι σε μια εξαιρετική εμφάνιση του Κλέιμαν».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα