Ολυμπιακός: Οι Μαρίνος και Σουρλής που μπήκαν αποστολή έχουν από 4 γκολ στη β' ομάδα (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι παίκτης των 4 γκολ και των 5 ασίστ του Ολυμπιακού Β' ενώ και ο Σουρλής έχει τον ίδιο αριθμό γκολ στη Super League 2.

Οι Σουρλής και Μαρίνος είναι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β' - δύο από τους παίκτες της β' ομάδας για την ακρίβεια καθώς δεν ήταν οι μόνοι - που επελέγησαν για την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη. Και από τους παίκτες που προέρχονται από τη β' ομάδα - και είναι στους εκλεκτούς του Μαρτίνς - είναι εκείνοι που έχουν σκοράρει τα πιο πολλά γκολ στη Super League 2.

Ο 21χρονος Γιώργος Μαρίνος, που είναι κυρίως εξτρέμ, φέτος έχει σε 28 ματς 4 γκολ και 5 ασίστ. Οι αριθμοί του αυτοί σε γκολ και ασίστ είναι στον Ολυμπιακό Β', όπου είχε μία δύσκολη στιγμή η οποία τον είχε θέσει προσωρινά εκτός των πλάνων του συλλόγου.

Ο 19χρονος Βασίλης Σουρλής από την άλλη είναι κυρίως χαφ και στον Ολυμπιακό Β' έχει 22 ματς με 4 γκολ και 2 ασίστ. Από αυτά τα παιδιά έχει την αξία του στο κλείσιμο της σεζόν να δει ο Ολυμπιακός εάν μπορεί να ποντάρει ή όχι πάνω τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε σχέση με την α' ομάδα και γενικά εάν μπορεί να έχει έξτρα βοήθειες ή όχι. Ας μην ξεχνάμε πως μένει να φανεί και το πως θα εξελιχθεί το project των β' ομάδων τη νέα σεζόν. Ο ίδιος ο Σουρλής εν μέσως προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό είχε τονίσει πως είναι για αυτόν ευκαιρία ζωής να πετύχει στην α' ομάδα ενώ παλαιότερα έχει τονίσει πως θέλει να μοιάσει στον Μπουχαλάκη.

@Photo credits: INTIME