ΑΕΚ: Αναμένεται δυναμικό «παρών» από τους οπαδούς της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Αναμένεται δυναμικό «παρών» από τους οπαδούς της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό

Newsroom
ΑΕΚ: Αναμένεται δυναμικό «παρών» από τους οπαδούς της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό

bet365

Με διαφορά η μεγαλύτερη προπώληση των play offs, με την ΑΕΚ να περιμένει ακόμα και πάνω από 20.000 φίλους της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ κρίσιμο για την ΑΕΚ για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου και στον κόσμο της ομάδας υπάρχει κινητοποίηση.

Η προπώληση είναι με διαφορά η μεγαλύτερη των play offs αλλά και συνολικά των τελευταίων αγώνων μετά την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες.

Πέρα από τα 16.000 εισιτήρια διαρκείας, η προπώληση έχει ξεπεράσει τις 5.000 απλά εισιτήρια και από το βράδυ της Παρασκευής ο ρυθμός είναι συνεχώς αυξανόμενος.

«Αυτή την Κυριακή το μεγάλο μας ραντεβού είναι στο ΟΑΚΑ (19.30) για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ολοι μαζί στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στην κρίσιμη τελευταία στροφή των play-offs για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου!

Η ώρα του κόσμου της ΑΕΚ!
Και πάλι δίπλα της!

Χωρίς πλέον περιορισμούς, χωρίς την ανάγκη επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού, αλλά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία τη δική μας και του διπλανού μας

Στηρίζουμε με τη φωνή μας, αλλά και προστατεύουμε με τη συμπεριφορά μας την ομάδα μας, όπως πάντα

Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας εδώ», ανέφερε η νέα ενημέρωση των κιτρινόμαυρων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα