Λαμία: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Newsroom
Λαμία: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Η Λαμία πηγαίνει στο ματς με τον Απόλλωνα χωρίς νέα προβλήματα και με ισοπαλία εξασφαλίζει την προτελευταία θέση που οδηγεί στα μπαράζ της παραμονής.

Ένας βαθμός είναι αρκετός για τη Λαμία στο σαββατιάτικο ματς (7/5 - 19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη προκειμένου να εξασφαλίσει την προτελευταία θέση και να παίξει στη συνέχεια τη σωτηρία της σε αγώνες μπαράζ.

Ο Τζανλούκα Φέστα δεν έχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει τις γνωστές απουσίες με τους Αντέτζο, Βύντρα, Νινούα, Τσούκαλο και Βέλλιο να παραμένουν για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός.

Στην αποστολή της Λαμίας είναι οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα