Αρης-Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο Φωτιάς, ο Ματέι Γιουγκ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Newsroom
Αρης-Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο Φωτιάς, ο Ματέι Γιουγκ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

bet365

Ο Σλοβένος διαιτητής Ματέι Γιουγκ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, επιλέχθηκε από την ΚΕΔ για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού, ενώ ο Φωτιάς θα είναι στο Άρης-Ολυμπιακός.

Ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Γιουγκ, ορίστηκε για το κυριακάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Ο εν λόγω ρέφερι είχε βρεθεί και πάλι στο συγκεκριμένο γήπεδο όταν είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός (0-0) στις 26/1/20. Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Ρόμπερτ Βουκάν, Ασίρ Σάγκρκοβιτς, στο VAR τον Μανουέλ Βιντάλι, AVAR ο Ψαρρής και 4ος ο Τσακαλίδης.

Στο Άρης-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Φωτιάς, με Βούλγαρο VAR, τον Γκεόργκι Ντιμιτρίου, ενώ στο ΠΑΣ-Παναθηναϊκός θα είναι ο Σιδηρόπουλος, με VAR τον Λετονό Αντρίς Τρεϊμάνις.

Ο Τρεϊμάνις θα είναι στο ντέρμπι παραμονής Απόλλων Σμύρνης-Λαμίας, με τον Γιουγκ στο VAR, ενώ ο Αγγελάκης θα σφυρίξει το Ατρόμητος-Ιωνικός (VAR ο Κουμπαράκης), ο Βάτσιος το ΟΦΗ-Αστέρας (VAR ο Ευαγγέλου) και ο Τσέτσιλας θα είναι στο Παναιτωλικός-Βόλος (VAR ο Μανούχος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα