To «μαύρο» σερί του ΠΑΟΚ που… ξέχασε πότε νίκησε για τελευταία φορά!

To «μαύρο» σερί του ΠΑΟΚ που… ξέχασε πότε νίκησε για τελευταία φορά!

To «μαύρο» σερί του ΠΑΟΚ που… ξέχασε πότε νίκησε για τελευταία φορά!

bet365

Το αρνητικό σερί των οκτώ αγώνων χωρίς νίκη του ΠΑΟΚ που επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες για να μη βάλει σε κίνδυνο την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Ο ΠΑΟΚ έχει… ξεχάσει πότε νίκησε για τελευταία φορά!

Ούτε στην Τούμπα (έχει μείνει για τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη), ούτε εκτός έδρας, συμπληρώνοντας οκτώ αγώνες με απολογισμό: πέντε ήττες (οι τρεις στα playoffs από Παναθηναϊκό, Άρη και Ολυμπιακό, που συνιστούν τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στα 96 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, οι δύο από τη Μαρσέιγ στους προημιτελικούς του Europa Conference League).

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο «match report» απέδωσε την ήττα από τον Ολυμπιακό σ’ ένα «black out 17 λεπτών», ωστόσο το ημερολόγιο έδειχνε «20 Μαρτίου» όταν ο «Δικέφαλος» έφυγε τελευταία φορά νικητής από το γήπεδο.

Σε αυτό τον 1,5 μήνα με εξαίρεση το «διπλό» στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, χάρη στο γκολ του Αντόνιο Τσόλακ, έχει ως «παράσημο» την πρόκριση για πέμπτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το κλίμα στην μισοάδεια Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης σου έδινε την εντύπωση ότι όλοι σκέφτονται την 21η Μαΐου και τίποτε άλλο…

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μένει για πρώτη φορά ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς νίκη, δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη επί του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν σε πέμπτο παιχνίδι (για να το συναντήσουμε αυτό πρέπει να πάμε πίσω στη σεζόν 2015-16 όταν οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχασαν σε έξι παιχνίδια των δύο ομάδων, έχοντας πάρει τα δύο ματς του κυπέλλου Ελλάδας «στα χαρτιά»).

«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον τελικό και το ξέρουμε πολύ καλά», ξεκαθάρισε ο Ρουμάνος τεχνικός αποδίδοντας την αδυναμία της ομάδας του να κερδίσει στις απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών. «Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος», πρόσθεσε ο Λουτσέσκου, την ώρα που η 2η θέση δεν έχει «κλειδώσει» μαθηματικά με τέσσερις αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση των playoffs.

Γι’ αυτό και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ την Κυριακή (8/5) είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες.

Για πολλούς λόγους. Για να ξεμπλέξει σ’ ότι αφορά την κατάκτηση της 2ης θέσης και να μπορέσει να επικεντρωθεί στον τελικό του κυπέλλου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα