Ο Αϊτόρ «σερβίρει» με κάθε τρόπο, έχει συμμετοχή στο 30% των γκολ του Παναθηναϊκού και είναι έτοιμος για ρεκόρ!

Ο Αϊτόρ «σερβίρει» με κάθε τρόπο, έχει συμμετοχή στο 30% των γκολ του Παναθηναϊκού και είναι έτοιμος για ρεκόρ!

Ο Αϊτόρ «σερβίρει» με κάθε τρόπο, έχει συμμετοχή στο 30% των γκολ του Παναθηναϊκού και είναι έτοιμος για ρεκόρ!

bet365

Ο Ισπανός εξτρέμ έφτασε τις 9 ασίστ και θέλει ακόμη δύο για να ξεπεράσει τον Σεμπάστιαν Λέτο. Η κορυφαία προσωπική του επίδοση, η συμμετοχή του στο 30% των γκολ και η ανανέωση του συμβολαίου του που αποτελεί προτεραιότητα.

Ασίστ με κάθε τρόπο. Από εκτέλεση κόρνερ, από στατική φάση, απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, στο επιθετικό τρανζίσιον, με σέντρα, με κερδισμένο πέναλτι. Ο Αϊτόρ πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού και στην νίκη του ''τριφυλλιού'' επί του Άρη έφτασε τις 9 ασίστ στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχει ''συνδεθεί'' με τα αντίπαλα δίχτυα 8 φορές και μαζί με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος αποτελούν τους απόλυτους πρωταγωνιστές των ''πρασίνων'' μέσα στο 2022.

Στη πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα έπεσε στην ποδοσφαιρική λαίλαπα του Λάζλο Μπόλονι, φέτος με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο πραγματικός του εαυτός και ξεχωρίζει μέσα σε ένα καλοδουλεμένο σύνολο.

Ολοταχώς για ρεκόρ

Ο Παναθηναϊκός είχε πάρα πολλά χρόνια να ''ζει'' με ακραίους μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι θα έχουν τόσο μεγάλη συνεισφορά σε σκοράρισμα και δημιουργία. Από την εποχή του Σεμπάστιαν Λέτο και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη την σεζόν του νταμπλ, το 2009-2010. Σε εκείνη την αγωνιστική περίοδο ο Αργεντινός εξτρέμ ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του με 10 ασίστ.

ai

Από τότε κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. Είτε μέσος, είτε εξτρέμ, είτε επιθετικός. Ο Αϊτόρ θέλει ακόμη δύο, λοιπόν, στα πέντε παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι το φινάλε για να ξεπεράσει τον Λέτο και να γράψει ένα ξεχωριστό και μοναδικό ατομικό ρεκόρ που δείχνει την ποιότητά του.

Συμμετοχή στο 30% των γκολ του Παναθηναϊκού

O 26χρονος winger με τα 8 γκολ και τις 9 ασίστ έχει συμμετοχή σε 17 γκολ της ομάδας του. Μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει σκοράρει 56 φορές. Ο Αϊτόρ έχει συμμεροχή στο 30% των τερμάτων της ομάδας του, σχεδόν σε 1 στα 3 γκολ της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Ίβηρας άσος φωνάζει ''παρών'' είτε με δημιουργία είτε με εκτέλεση!

λκ

Προτεραιότητα η ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Αϊτόρ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Οι αποδοχές του δεν ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ και θεωρείται δεδομένο πως όταν ολοκληρωθεί η σεζόν, θα κληθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να ανανεώσει την σύμβασή του. Η παραμονή του στο Κορωπί αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες της διοίκησης του ''τριφυλλιού'' που θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια του συνόλου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα