Αλεξανδρόπουλος: «Τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία τα δίνουμε όλα»

Newsroom
Στο πόσο αποφασισμένοι είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνοντας στην τελική ευθεία των playoffs αλλά και του Κυπέλλου, στάθηκε ο μέσος των «πρασίνων», Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Άρη στη Λεωφόρο με 1-0, ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ συνέχισε τα πολύ καλά παιχνίδια που κάνει στα playoffs. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και λόγω βαθμολογικού κινήτρου και λόγω του ότι ήμασταν μπροστά στον κόσμο μας με ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί παρόλο που ο Άρης έμεινε με 10 παίκτες έδωσε τα πάντα μέχρι το τέλος. Εμείς πιστεύω ότι με λίγο πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Λίγο ο ενθουσιασμός των παικτών λόγω του κόσμου, λίγο οι κακές επιλογές, και ο Άρης ήταν πολύ καλός αντίπαλος και όταν έμεινε με 10 παίκτες πείσμωσε αλλά από την πλευρά μας κι εμείς έπρεπε να κάνουμε καλύτερες τελικές επιλογές».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπει στην τελική ευθεία: «Όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία έχουμε δύο στόχους, και δίνουμε όλοι το 100% για να τους πετύχουμε. Είμαστε ενωμένοι, όσο μπορούμε, αυτό φαίνεται στο γήπεδο, ο ένας παίζει για τον άλλο και μέχρι το τέλος θα το πάμε έτσι. Τώρα είναι τελική ευθεία, τα δίνουμε όλα για όλα».