Ολυμπιακός: Χωρίς Σισέ και Λαλά, μέσα ο Φορτούνης για ΠΑΣ Γιάννινα

Δημήτρης Σαμόλης
Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε 25 παίκτες στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Φορτούνης και Ονιεκούρου, όχι όμως και οι Σισέ - Λαλά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (1/5, 17.00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play offs για τη Super League Interwetten. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι.

Εκτός έμειναν οι Κένι Λαλά και Παπ Σισέ, ενώ αντίθετα επιστρέφουν τόσο ο Κώστας Φορτούνης όσο και ο Χένρι Ονιεκούρου. Ο Κώστας Μανωλάς έμεινε ξανά εκτός, όπως λόγω ενοχλήσεων είχε γίνει και στον ημιτελικό του Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που έμεινε έξω ο τραυματίας Λαλά, στην αποστολή μπήκε ο Ανδρούτσος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Με προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των Playoffs κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 17:00, Novasports Prime).

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί».

@Photo credits: eurokinissi