Τσιφτσής: «Από τις καλύτερες στιγμές η νίκη με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο» (vid)

Newsroom
Τσιφτσής: «Από τις καλύτερες στιγμές η νίκη με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο» (vid)

bet365

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Αντώνης Τσιφτσής, μίλησε για τη φετινή σεζόν στην οποία ξεχωρίζει τη νίκη μέσα στη Λεωφόρο.

Η νίκη στη Λεωφόρο έχει μείνει στον Αντώνη Τσιφτσή. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα, αναφέρθηκε στο τι έφταιξε κι η ομάδα του δεν μπήκε στα play offs, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον εαυτό του 100% και έκανε σαφές ότι στα τρία ματς που απομένουν άπαντες πρέπει να βγάλουν νοοτροπία νικητή στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Τσιφτσή στο arcadiasports.gr:

Πως κρίνεις τη φετινή πορεία της ομάδας;

«Δεν θεωρώ ότι πήγαμε άσχημα… Σίγουρα δεν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να μπούμε εξάδα και μετά να κυνηγήσουμε την Ευρώπη εξαιτίας κάποιον αποτελεσμάτων που δεν πήραμε. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω πως η ομάδα δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο - θα ήταν αδικία να το έλεγα».

Που πιστεύεις ότι χάθηκε το πλασάρισμα στην 6άδα;

«Σε ορισμένα παιχνίδια που έπρεπε βάσει της εικόνας μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και όχι να έρθει η ήττα ή η ισοπαλία».

Προσωπικά, πώς κρίνεις τη φετινή σου απόδοση;

«Πιστεύω ότι έχω ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς. Δεν έχω μείνει 100% ευχαριστημένος από τον εαυτό μου φέτος».

Ποια ήταν η πιο έντονη στιγμή μέσα στη σεζόν;

«Πραγματικά δεν μπορώ να διακρίνω μια στιγμή γιατί και φέτος έζησα πολλές έντονες στιγμές και χαράς αλλά και λύπης σίγουρα όμως μια από τις καλύτερες στιγμές ήταν η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο».

Η απόκρουση που σου έχει μείνει από φέτος

«Δεν μετράω την κάθε απόκρουση που κάνω. Θεωρώ ότι όλες είναι σημαντικές εφόσον βοηθάς από μεριά σου την ομάδα είτε αυτή φαίνεται να είναι απλή είτε πιο δύσκολη».

Απομένουν 3 αγωνιστικές στα play out. Τι να περιμένουμε από την ομάδα στα ματς που έρχονται;

«Κακά τα ψέματα, βαθμολογικά δεν υπάρχει κίνητρο για την ομάδα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να έχουμε εικόνα νικητή μέσα στο γήπεδο στα τελευταία τρία παιχνίδια, ώστε να κλείσουμε τη χρόνια όσο καλύτερα γίνεται και πάνω από όλα να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους της ομάδας που έρχονται και μας στηρίζουν σε κάθε ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα