ΠΑΣ Γιάννινα: Οι δοκιμές του Μεταξά σε φιλικό με τον Θεσπρωτό

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Οι δοκιμές του Μεταξά σε φιλικό με τον Θεσπρωτό

bet365

Την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, αλλά και να δει και κάποια παιδιά από την Κ19 είχε ο Ηρακλής Μεταξάς σε φιλικό.

Τις δοκιμές του αυτές τις έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό κεκλεισμένων των Θυρών που έγινε με τον Θεσπρωτό στους «Ζωσιμάδες». Από όσους ήταν στην ενδεκάδα με την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε κανείς. Οι υπόλοιποι έπαιξαν και είχαν την ευκαιρία να πάρουν μερικά λεπτά συμμετοχής για ξεμούδιασμα.

Το φιλικό - όπου ο Μεταξάς είδε παιδιά της Κ19 και παίκτες χωρίς χρόνο συμμετοχής στην α' ομάδα - έληξε 1-1. Ο Θεσπρωτός προηγήθηκε με τον Γεωργούση και ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μορέιρα. Μετά το φιλικό οι παίκτες θα έφευγαν για την άδειά τους για το Πάσχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα