Καρμόνα: «Θέλουμε να τιμήσουμε την ιστορία του Αστέρα»

Newsroom
Καρμόνα: «Θέλουμε να τιμήσουμε την ιστορία του Αστέρα»

bet365

Οι φίλοι του Αρκάδων ανέδειξαν τον Ισπανό μπακ ως τον κορυφαίο της ομάδας του στη «λευκή» ισοπαλία του Αγρινίου.

Τον Ντέιβιντ Καρμόνα επέλεξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ως τον κορυφαίο της ομάδας τους στο πρόσφατο 0-0 του Αγρινίου και ο Ισπανός μπακ παρέλαβε σήμερα (20/4) το βραβείο του. «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Τέτοιου τύπου βραβεία είναι πάντα πολύ σημαντικά για έναν ποδοσφαιριστή, καθώς δείχνει πως η δουλειά του αναγνωτίζεται από τον κόσμο και αυτό με αφήνει ικανοποιημένο. Ενα βραβείο με γεμίζει ευθύνη και μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, έχουμε ακόμα κάποια παιχνίδια να παίξουμε και θέλουμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Το σημαντικότερο για εμάς και αυτό που μας δίνει κίνητρο είναι πως αγωνιζόμαστε σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Αστέρας και θέλουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να τιμήσουμε το όνομα και την ιστορία του Αστέρα. Θέλουμε να νικήσουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια και να τελείωσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα