Αϊτόρ: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται μέσα στους καλύτερους, φέτος παίζω με αυτοπεποίθηση»

Αϊτόρ: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται μέσα στους καλύτερους, φέτος παίζω με αυτοπεποίθηση»

Newsroom
Αϊτόρ: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται μέσα στους καλύτερους, φέτος παίζω με αυτοπεποίθηση»

bet365

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε για τη σημασία αυτής της επικράτησης, για τη σωστή προετοιμασία που έκαναν οι πράσινοι, αλλά και για την αυτοπεποίθηση με την οποία παίζει φέτος ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αϊτόρ στην Cosmote TV:

Για το sold out στη Λεωφόρο: «Είναι μια εξαιρετική βραδιά που αξίζει να θυμόμαστε. Η ομάδα πέρασε δύσκολα, είχαμε την πανδημία, οπότε το να βλέπουμε ένα κατάμεστο γήπεδο είναι σημαντικό. Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο μας και για τη νίκη που μας οδηγούν ψηλά. Η χαρά είναι μεγάλη, αξίζαμε τη νίκη και κοιτάμε πλέον τον επόμενο... τελικό που έχουμε την Τετάρτη».

Για τη σημασία αυτής της νίκης για τον Παναθηναϊκό: «Κάναμε το παιχνίδι μας και για όλο αυτό το παιχνίδι προετοιμαζόμασταν μέσα στην εβδομάδα. Στις προπονήσεις προετοιμαζόμασταν και πνευματικά μπαίνοντας σε πνεύμα τελικού. Είμαι χαρούμενος που αυτά βγήκαν στο γήπεδο. Δουλέψαμε, υποφέραμε, ξέρουμε να υποφέρουμε. Όλοι το αξίζαμε και είναι σημαντικό να προετοιμαζόμαστε για να βρισκόμαστε μέσα στους καλύτερους γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά με στόχο να πάμε όσο ψηλά μπορούμε».

Για τον λόγο που βλέπουμε ένα διαφορετικό Αϊτόρ φέτος: «Η απάντηση έχει τη λέξη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αυτός είναι ο λόγος. Όλοι βοηθάμε, αλλά όλοι με βοηθάνε για να έχω αυτοπεποίθηση. Δούλεψα σκληρά και έκανα όσα μου είπε ο προπονητής. Δούλεψα σκληρά για να με εμπιστευτεί ο προπονητής και να αποδείξω ότι μπορεί να βασίζεται πάνω μου. Είναι χαρά μου να παίζω για αυτή την ομάδα και γι αυτόν τον προπονητή. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε με τον Γιοβάνοβιτς και με τους συμπαίκτες μου. Για να κερδίσω αυτή την αυτοπεποίθηση με έχει βοηθήσει όλη η ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα