Γιοβάνοβιτς: «Εχουμε μεγάλη ευθύνη κάθε φορά που γεμίζει το γήπεδο» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Εχουμε μεγάλη ευθύνη κάθε φορά που γεμίζει το γήπεδο» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Εχουμε μεγάλη ευθύνη κάθε φορά που γεμίζει το γήπεδο» (vid)

bet365

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού είπε τα καλύτερα για όλους στην ομάδα και περισσότερο στάθηκε στους φίλους της.

Τη νίκη με 1-0 πήρε απόψε (17/4) ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτόματα εδραιώθηκε στις ευρωπαϊκές θέσεις. Εύλογα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε μόνο καλά λόγια να πει για όλους στην ομάδα. «Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί παίζουμε με μία ομάδα που έχει μία μεγάλη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα και είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε να κάνουμε ένα πειθαρχημένο παιχνίδι, δώσαμε τα πάντα, κυνηγούσαμε κάθε φάση και δίκαια πιστεύω κερδίσαμε σε μία κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV ο κόουτς του «τριφυλλιού».

Και μετά είπε τα καλύτερα για τον κόσμο της ομάδας. «Κάθε φορά που γεμίζει το γήπεδο έχουμε μεγάλη ευθύνη. Χαίρομαι γιατί ο κόσμος θα φύγει χαρούμενος. Νιώθω ωραία πως είδαν μια μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα και τη νίκη αν και έχουμε ακόμα μπροστά μας πράγματά να πετύχουμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα