ΠΑΟΚ: Η επίσκεψη του μικρού ήρωα Λέανδρου στην προπόνηση του (vid)

ΠΑΟΚ: Η επίσκεψη του μικρού ήρωα Λέανδρου στην προπόνηση του (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Η επίσκεψη του μικρού ήρωα Λέανδρου στην προπόνηση του (vid)

bet365

Με μία ευχάριστη έκπληξη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Άρη, καθώς ο μικρός Λέανδρος επισκέφθηκε την Τούμπα, συνάντησε τον αγαπημένο του Αλέξανδρο Πασχαλάκη και συνομίλησε με παίκτες και προπονητικό επιτελείο.

Στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ, ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον μικρό Λέανδρο, ο οποίος έχει προβλήματα με την όραση του και του έδωσε την δυνατότητα να μεταφέρει αυτός την μπάλα του αγώνα.

Το Σάββατο (16/04) ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στην προπόνηση της αγαπημένης του ομάδα και γνώρισε από κοντά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τους υπόλοιπους παίκτες του «στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Άρη και συνομίλησε με παίκτες και προπονητικό επιτελείο του «Δικέφαλου του Βορρά» αλλά και τους Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου απολαμβάνοντας την εμπειρία και στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Μάλιστα, έδωσε συμβουλές στους τραυματίες και τόνισε πως μεγάλη του επιθυμία είναι να σκοράρει στο γήπεδο της Τούμπας κι να ακούσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ να φωνάζει το όνομά του.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είχε έναν επίτιμο καλεσμένο. Τον Λέανδρο, ο οποίος στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Μαρσείγ έδωσε στους παίκτες τη μπάλα του αγώνα και στη συνέχεια πήρε θέση στην κερκίδα, είδε την αναμέτρηση με τα μάτια της ψυχής του, ενώ δεν φώναξε πολύ δυνατά τα συνθήματα, γιατί δεν ήθελε να ενοχλήσει τους δίπλα.

Ο νέος μας φίλος συναντήθηκε με όλα τα μέλη της ομάδας, γνώρισε τον αγαπημένο του Αλέξανδρο Πασχαλάκη , έδωσε συμβουλές στους τραυματίες, συνομίλησε με τον προπονητή, έπαιξε μπάλα, μας είπε μερικές απίθανες ατάκες κι έκλεισε ραντεβού για να εκπληρώσει το όνειρό του.Ο Λέανδρος μοιράστηκε την επιθυμία του να βάλει ένα γκολ στο γήπεδο της Τούμπας, να το αφιερώσει στην αγαπημένη του ομάδα και να ακούσει το γήπεδο της Τούμπας να φωνάζει το όνομά του. Είπε πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, αλλά μάλλον δεν ήξερε που… έμπλεξε.

Σας είπαμε πολλά. Ας αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει κι ας δούμε το απολαυστικό βίντεο του PAOK TV από την επίσκεψη του Λέανδρου στο γήπεδο της Τούμπας, παρέα με τις αδερφές του, Αριάδνη και Δανάη».

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα