Κωνσταντακόπουλος: «Δεν ήταν το ζητούμενο να μην χάσουμε, αλλά να πάρουμε τη νίκη»

Newsroom
Κωνσταντακόπουλος: «Δεν ήταν το ζητούμενο να μην χάσουμε, αλλά να πάρουμε τη νίκη»

bet365

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ στον Απόλλωνα, Πάρης Κωνσταντακόπουλος ανέφερε πως η ομάδα του δεν ήθελε να μην χάσει, αλλά να πάρει τη νίκη, επισημαίνοντας πως θα παλέψει γι' αυτό στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος που κάθισε στον πάγκο του Απόλλωνα λόγω ίωσης του Μπάμπη Τεννέ, ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV: «Δεν ήταν το ζητούμενο να μη χάσουμε, θέλαμε τη νίκη όπως τη θέλουμε και στα παιχνίδια που έχουν μείνει από εδώ και πέρα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για το ότι ο Απόλλωνας δεν έπαιξε επιθετικά: «Παίξαμε με μία αρκετά καλή ομάδα που έδειξε και την περασμένη αγωνιστική πόσο καλή είναι, εμείς είχαμε το άγχος, αυτοί έπαιξαν ελεύθερα, με τις δύο ευκαιρίας στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το παιχνίδι. Αν ανοιγόμασταν πολύ απέναντι στον Βόλο θα μπορούσαμε να έρθουμε σε δύσκολη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα