Απόλλων Σμύρνης: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Βόλο

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Βόλο

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Βόλο με τον Μπάμπη Τεννέ να έχει τις γνωστές απουσίες των Τσιλούλη, Παμλίδη, Σίγκνεβιτς και Γιαννιώτα.

Οι νίκες επί του Παναιτωλικού και του ΟΦΗ έβαλαν ξανά γερά μέσα στο παιχνίδι της παραμονής τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την προτελευταία Λαμία. Έτσι ο σαββατιάτικος αγώνας στη Ριζούπολη κόντρα στον Βόλο (16/4 - 16:00) για την 4η αγωνιστική των play outs παίρνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τον Απόλλωνα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Τεννές υπολογίζει ξανά στον Παπαγεωργίου που είχε χάσει την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Εκτός παραμένουν και για το ματς με τον Βόλο οι γνωστοί απόντες των τελευταίων παιχνιδιών. Δηλαδή οι Τσιλούλης, Παμλίδης, Σίγκνεβιτς και Γιαννιώτας που έμειναν ξανά εκτός για διάφορους λόγους.

Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους Κότσαρη, Σορκάν, Ντεντάκη, Λισγάρα, Άλβες, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Ρόγκνε, Βιτλή, Κραγιόπουλο, Κάστρο, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Φερνάντες, Εμπακόγκου, Ντάουντα και Ιωαννίδη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα