Super League Interwetten: «Μάχες» σε ΟΑΚΑ και Ζωσιμάδες για το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Newsroom
Super League Interwetten: «Μάχες» σε ΟΑΚΑ και Ζωσιμάδες για το ευρωπαϊκό εισιτήριο

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική των play offs σε σημαντικά ματς για την κούρσα της διεκδίκησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Δύο παιχνίδια διεξάγονται σήμερα (10/4) για την 4η αγωνιστική των play offs καθώς το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός έχει αναβληθεί. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες και η ΑΕΚ τον Άρη στο ΟΑΚΑ, σε δύο ματς που αναμένονται με ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης και την έξοδο στην Ευρώπη.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Η αρχή γίνεται στις 19:00 στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αποδεικνύεται σκληρό καρύδι μετά και τις ισοπαλίες που πήρε με Ολυμπιακό και Άρη, να κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πηγαίνει στα Ιωάννινα με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ο Ηρακλής Μεταξάς στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα έχει τελικά τον Κόντε στη διάθεσή του. Αντίθετα υπολογίζει στον Πίρσμαν που αποθεραπεύτηκε, όπως και στον Ποζνάνσκι που δεν έχει κάτι σοβαρό. Νοκ άουτ είναι και ο Ντομίνγκεθ και η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» αποτελείται από τους Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Καραχάλιο, Κάργα, Μπρένερ, Περέα, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη, Σιόντη, Οικονομόπουλο, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Πίρσμαν και Λιάσο.

Στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει τελικά διαθέσιμο τον Καρλίτος. Στην τελευταία προπόνηση ατομικό έκανε ο Βιγιαφάνιες, ο Λούντκβιστ και ο Αγιούμπ. Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

ΑΕΚ - Αρης

Η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία που πήρε στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρέμεινε στην 3η θέση, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από Άρη και Παναθηναϊκό. Το ματς με τους «κίτρινους» (19:30) είναι ιδιαίτερα σημαντικό, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αφήνει βαθμούς στο εντός έδρας 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στην ΑΕΚ καθώς μετράει πλέον μόνο δύο απουσίες, αυτές των Σιμόες και Ανσαριφάρντ. Οι 22 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Για τον Χερμάν Μπούργος στον Άρη εκτός έμεινε ο Μπράμπετς που ταλαιπωρείται από ίωση. Στην αποστολή για τους «κίτρινους» μπήκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Μλατέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Σούντγκρεν, Ματίγια, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Πάλμα, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λούμπορ, Δεληζήσης.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (19:00) NovaSports Prime
ΑΕΚ - Άρης (19:30) CosmoteSport 1

Η βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 70
2.ΠΑΟΚ 59
3.ΑΕΚ 48
4.Παναθηναϊκός 47
5.Αρης 47
6.ΠΑΣ Γιάννινα 42

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα