Ολυμπιακός: Το πρώτο δείγμα του Φορτούνη στην επάνοδό του ήταν θετικό

Ολυμπιακός: Το πρώτο δείγμα του Φορτούνη στην επάνοδό του ήταν θετικό

Ολυμπιακός: Το πρώτο δείγμα του Φορτούνη στην επάνοδό του ήταν θετικό

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε αγωνιστικά στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και το Gazzetta καταγράφει το πρώτο δείγμα του μετά από τόσο καιρό.

Ο 29χρονος Κώστας Φορτούνης το βράδυ της Κυριακής έγινε ο πιο χαρούμενος άνθρωπος. Και αυτό διότι επανήλθε στα ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά το φιλικό με τη Βολσφμπέργκερ, που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα μετά τις 22 Μαϊου και τον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή 283 μέρες μετά τη Βολσφμπέργκερ και 316 μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ φόρεσε πάλι τη φανέλα των Πειραιωτών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Φορτούνης φορώντας το Νο53 μπήκε ως αλλαγή στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Στο 78' ειδικότερα που αντικατέστησε τον Μαντί Καμαρά και έμεινε στο γήπεδο για 16 λεπτά.

Ο Φορτούνης ένα λεπτό αφότου μπήκε στο παιχνίδι έφτιαξε φάση για γκολ μετά από... γέμισμα που έκανε που κατέληξε σε χαμένη ευκαιρία του Ελ Αραμπί. Στο 81' έκανε φάουλ με χέρι και στο 91' κέρδισε φάουλ με προσωπική του ενέργεια σε πολύ καλό σημείο για να δώσει πάλι ευκαιρία στον Ολυμπιακό να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις δηλαδή δημιούργησε πολύ καλές προϋποθέσεις για γκολ ενώ ζήτησε ξανά τη μπάλα και προσπάθησε να πάρει και άλλες πρωτοβουλίες (είχε και άλλη μία βαθιά μπαλιά μπροστά για να βγει φάση για τον Ολυμπιακό). Δεν έδειξε δε να έχει θέμα στο να παίξει από τα άκρα (στο 4-4-2 που εφάρμοσε ο Μαρτίνς αλλάζοντας τον αρχικό αγωνιστικό σχεδιασμό του με την ΑΕΚ), παρότι είναι κάτι που δεν το συνηθίζει και δεν... τρελαίνεται να το κάνει κιόλας.

Ούτε... μαγκωμένος ήταν και ούτε επηρεασμένος έδειχνε και είχε διαρκή διάθεση να παίξει μπροστά και με προωθητικές μπαλιές. Σίγουρα υπάρχει ακόμα... δρόμος για τον ίδιο αλλά ως ένα πρώτο δείγμα - μετά από τόσους μήνες και έχοντας παίξει φέτος μόνο 2 ματς και αυτά με τη β' ομάδα των Πειραιωτών και ενώ φυσικά προέρχεται από τραυματισμό με χιαστό και χειρουργείο - σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό.

  • Ο φετινός Φορτούνης έχει 2 ματς με τον Ολυμπιακό Β' και ένα με τον Ολυμπιακό με 1 γκολ κόντρα στα Τρίκαλα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ 1

Γιατί η συμμετοχή αυτή του Φορτούνη μπορεί να τον... σπρώξει στο να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού

Ο Φορτούνης με αυτήν τη στήριξη και την αποθέωση του κόσμου του Ολυμπιακού πήρε και πολύ μεγάλη και έξτρα ψυχολογία. Πήρε τα... πάνω του σε πρώτη φάση μόνο και μόνο με αυτή τη συμμετοχή που είναι ικανή να τον... σπρώξει για να παίξει ακόμα καλύτερα και να προσφέρει πολλά παραπάνω πράγματα στη συνέχεια. Και επειδή είναι ένας παίκτης που μεσοεπιθετικά και δημιουργικά έχει το στοιχείο του απρόβλεπτου μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στη συνέχεια.

Μπορεί δηλαδή να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του Ολυμπιακού. Και να το κάνει με τον πλέον πειστικό τρόπο βοηθώντας και τον εαυτό του με το να ξαναμπεί σε καλό αγωνιστικό δρόμο αλλά και τον Ολυμπιακό με τη δεδομένη ποιότητά του και τα χαρακτηριστικά του. Και να το κάνει είτε με τις μπαλιές του, είτε σκοράροντας και είτε από στατικές φάσεις.

Τα πεπραγμένα του Φορτούνη με ΑΕΚ

  • 16 λεπτά
  • 1/1 γεμίσματα της μπάλας
  • 1 φάουλ υπέρ
  • 1 φάουλ κατά
  • 2 λάθη
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα