Βατσλίκ: «Το είχα πει στον Μασούρα στην προπόνηση ότι μπορούμε να χτυπήσουμε έτσι την ΑΕΚ»

Βατσλίκ: «Το είχα πει στον Μασούρα στην προπόνηση ότι μπορούμε να χτυπήσουμε έτσι την ΑΕΚ»

Newsroom
Βατσλίκ: «Το είχα πει στον Μασούρα στην προπόνηση ότι μπορούμε να χτυπήσουμε έτσι την ΑΕΚ»

bet365

Ο Τόμας Βατσλίκ αποκάλυψε ότι ο τρόπος με τον οποίο σκόραρε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ είχε συυζητηθεί ανάμεσα σ' αυτόν και τον Μασούρα στην προπόνηση.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ στο 30', όταν από βαθιά μπαλιά του Βατσλίκ και αδυναμία του Μοχαμαντί να διώξει, ο Μασούρας έκανε το γύρισμα το οποίο αξιοποίησε ο Καρβάλιο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αποκάλυψε μιλώντας στη Nova ότι στην προπόνηση το είχε συζητήσει με τον Μασούρα, πως με αυτόν τον τρόπο μπορεί η ομάδα τους να «χτυπήσει» την ΑΕΚ στην κόντρα.

«Είμαι χαρούμενος γιατί το είχαμε συζητήσει με τον Γιώργο στην προπόνηση, ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βρούμε γκολ, όταν δηλαδή οι παίκτες της ΑΕΚ θα είχαν προωθηθεί» ανέφερε ο Βατσλίκ.

Πρόσθεσε ακόμα:

«Δεν είμαι σίγουρος αν είναι δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν πιο επιθετικοί. Απομένουν αρκετά παιχνίδια ακόμα και πρέπει μετά την διακοπή των play off να είμαστε έτοιμοι και καλύτερα προετοιμασμένοι. Είναι περίεργη αυτή η διακοπή στο τέλος της σεζόν για δυο εβδομάδες. Το πρόγραμμα θα είναι απαιτητικό. Σε δυο παιχνίδια χάσαμε τέσσερις βαθμούς από στημένες φάσεις και πρέπει να το διορθώσουμε, με την ευκαιρία της διακοπής».

Για τον Φορτούνη:

«Η επιστροφή του Φορτούνη με κάνει χαρούμενο για εκείνον, γιατί έχει προσπαθήσει πολύ στην αποθεραπεία του. Είναι ένας καλός και ποιοτικός παίκτης».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα