Παναθηναϊκός για Κυράστα: «18 χρόνια τώρα ο Απρίλης ξεκινάει θλιμμένα...»

Παναθηναϊκός για Κυράστα: «18 χρόνια τώρα ο Απρίλης ξεκινάει θλιμμένα...»

Newsroom
Παναθηναϊκός για Κυράστα: «18 χρόνια τώρα ο Απρίλης ξεκινάει θλιμμένα...»

bet365

Ο Παναθηναϊκός φυσικά και δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα και την Πρωταπριλιά του 2004, όταν ο πρώην προπονητής του συλλόγου άφησε την τελευταία του πνοή...

Ο Γιάννης Κυράστας έχει μείνει στην ιστορία του «τριφυλλιού» ως ένας άνθρωπος του οποίου η προσφορά ήταν σημαντικότατη τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Η ποιότητά του, ως άνθρωπος, ήταν εκείνη που κινούσε τα νήματα και τον έκανε σπουδαίο. Και μια τέτοια ημέρα, Πρωταπριλιά, του 2004, σαν ψέμα, έγινε γνωστό πως δεν βρισκόταν πλέον ανάμεσά μας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγραψε ένα λιτό μήνυμα ως φόρο τιμής στη μνήμη του:

«18 χρόνια τώρα ο Απρίλιος ξεκινάει θλιμμένα. Ο Γιάννης Κυράστας έφυγε νωρίς από τη ζωή. Πρόλαβε να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής (με δύο θητείες). Θα ζει για πάντα στη μνήμη μας...».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα