Ο Αστέρας έγινε εθελοντής δότης Μυελού των Οστών: «Μία ζωή αξίζει όσο όλος ο κόσμος» (vid)

Newsroom
Ο Αστέρας έγινε εθελοντής δότης Μυελού των Οστών: «Μία ζωή αξίζει όσο όλος ο κόσμος» (vid)

bet365

Ο Αστέρας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και έγινε Εθελοντής δότης Μυελού των Οστών, γεμίζοντας την Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών.

Η ενημέρωση των Αρκάδων:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, δείχνοντας για ακόμη μία φορά εμπράκτως κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τη συγκέντρωση δειγμάτων για τη δωρεά μυελού των οστών.

Η διοίκηση, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και του αγωνιστικού τμήματος, οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ έγιναν Εθελοντές δότες Μυελού των Οστών, με σκοπό τον εντοπισμό συμβατών δοτών, που μπορούν να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος υποδέχθηκε την Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Α. Πάολα Ρόχας, καθώς και το κλιμάκιο του Πανεπιστημίου που συγκέντρωσε τα δείγματα.

Με μήνυμα "Χάρισε Ζωή" και την πεποίθηση πως "Μία ζωή αξίζει όσο όλος ο κόσμος", τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο σπουδαίο έργο τους.

Όποιος επιθυμεί να γίνει Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:

E-mail: [email protected]

Τηλέφωνο: 2710230700

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Μποροβήλου και της κ. Ρόχας, του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργου Αντζουλά, καθώς και φωτογραφίες από τη δράση που πραγματοποιήθηκε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα