Παναθηναϊκός: Δουλειά στη τακτική από τον Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Δουλειά στη τακτική από τον Γιοβάνοβιτς

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δουλειά στη τακτική από τον Γιοβάνοβιτς

bet365

Έμφαση στην τακτική από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση της Δευτέρας, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να περιμένει την ενσωμάτωση και των διεθνών για να ξεκινήσει την προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του για τα καλά την ταλαιπωρία με την ίωση και πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, εκτός από τους «γνωστούς» Φεντερίκο Μακέντα και Πασκάλ Λούντκβιστ. Ο Σέρβος τεχνικός που περιμένει και την επιστροφή των διεθνών (Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης) στο Κορωπί για να ξεκινήσει την προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, δούλεψε αρκετά στο κομμάτι της τακτικής την Δευτέρα.

Για παραπάνω από μία ώρα ο 60χρονος προπονητής του «τριφυλλιού» έδινε οδηγίες πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία του παιχνιδιού των «πρασίνων», ελπίζοντας πως το σύνολό του θα εμφανιστεί ακόμη πιο βελτιωμένο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στη πιο κομβική καμπή της σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα