G-Betting με Playouts και απόδοση 17

G-Betting G-Betting
G-Betting με Playouts και απόδοση 17
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Πλούσιο το πρόγραμμα αυτού του σαββατοκύριακου στην Superleague Ιnterwetten, καθώς μετά την αφετηρία των Playoffs, σήμερα ξεκινάει και η μάχη των PlayOuts με την διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων, με έπαθλο την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρώτο παιχνίδι είναι να διεξαχθεί στις 15:00 στο Ηράκλειο, εκεί όπου ο ΟΦΗ, ο οποίος παίζει χωρίς άγχος υποδέχεται τον Ιωνικό. Οι Κρητικοί που βρέθηκαν για λίγες ώρες στα Playoffs βρέθηκε τελικά στα PlayOuts με στόχο την καλύτερη δυνατή στην βαθμολογία, καθώς δεν κινδυνεύουν. Ο Νιόμπλιας υπολογίζει στον Γιαννούλη που επέστρεψε, όχι όμως και στους Καμάου, Τοράλ, Ουές, Καστάνιος, Λυμπεράκη, Μανδά και Σηφάκη. Από την πλευρά τους οι Νικαιώτες θέλουν να διατηρήσουν την διαφορά τους από τις τελευταίες θέσεις και ταξίδεψαν στο νησί, χωρίς ιδιαίτερες απουσίες, καθώς οι Βαλέντε, Ματσούκας, Μαχαίρας, Χριστοδουλής, Πογοσιάν, Μπάσα δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

ΟΦΗ

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε να μπει γκολ από το 30ο λεπτό και μετά στο 2.10

Την σκυτάλη στις 17:15 παίρνει η αναμέτρηση στο Περιστέρι με το Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης. Για τους γηπεδούχους είναι μονόδρομος η νίκη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μπουν σε περιπέτειες, με τον Κόλμαν να μην υπολογίζει τους Νάτσο, Παπαδόπουλο, αλλά και στον Μπετινέλι που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Από την πλευρά της η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό, ψάχνει τη νίκη που θα την κρατήσει... ζωντανή. Σε αυτή την προσπάθειάς της, δεν θα έχει τους τιμωρημένους Τσιλούλη και Φατιόν, ενώ εκτός έμειναν και οι Βέρχουλστ, Ράιλι, Γιακιμόφσκι, Παπαγεωργίου και Γιαννιώτας.

Ατρόμητος

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του Ατρόμητου που δίνει 1.63

Την ίδια ώρα, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Με 30 και 35 βαθμούς αντίστοιχα οι δύο ομάδες, δεν κινδυνεύουν και παίζουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο την απουσία του Τσοκάνη, ενώ οι Αρκάδες θα έχουν απουσίες, καθώς χτυπήθηκαν από κορονοϊό, ενώ Καπίγια και Ιγκλέσιας δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό στη γάμπα. Ο Μπαράλες είχε ένα χτύπημα, έκανε μαγνητική και είναι καθαρή αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ο Αλβαρες έχει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του. Επίσης οι Τίλικα, Χριστόπουλος, Μουνάφο και Τσιφτσής έχουν ίωση.

Βόλος

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του Βόλου στο 2.65

Η τελευταία αναμέτρηση της ημέρας είναι στο Αγρίνιο, εκεί που ο Παναιτωλικός διασταυρώνει τα ξίφη του με την Λαμία. Με τους Αγρινιώτες να έχουν 35 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να είναι προτελευταίοι με 18, το ενδιαφέρον όπως καταλαβαίνει κανείς είναι μονόπλευρο. Οι γηπεδούχοι θα έχουν και πάλι στην σύνθεσή τους, τον Βαρόνε, ενώ εκτός έμειναν οι Χουχούμης, Λούι, Ντίας, Τσιγγάρας, Λιάβας. Από την πλευρά της Λαμίας, ο Φέστα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Νούνιες, ενώ εκτός έμειναν και οι Σκόνδρας, Μαζουλουξής, Βύντρα, Nινούα και Μανουσάκης.

Παναιτωλικός

Στο παιχνίδι θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναιτωλικού στο 1.97.

Οι προτάσεις της G-Betting

  • ΟΦΗ-Ιωνικός

Γκολ από το 30' και μετά στο 2.10

  • Ατρόμητος-Ιωνικός

Νίκη Ατρόμητου στο 1.63

  • Βόλος-Αστέρας Τρίπολης

Νίκη Βόλου στο 2.65

  • Παναιτωλικός-Λαμία

Νίκη Παναιτωλικού στο 1.97.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting