Τσιαπακίδης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, να το απολαύσουν σήμερα γιατί από αύριο δουλειά»

Newsroom
Τσιαπακίδης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, να το απολαύσουν σήμερα γιατί από αύριο δουλειά»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πέτρος Τσιαπακίδης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17 από την ομάδα του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά τόνισε πως θα πρέπει να το χαρούν σήμερα καθώς από αύριο έχει δουλειά.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού πρωταθλήματος Κ17, επικρατώντας στην παράταση του Άρη με 2-0, με τον τεχνικό των «ασπρόμαυρων», Πέτρο Τσιαπακίδη να αναφέρει στην κάμερα της NOVA: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά διότι δούλεψαν και έδειξαν ότι το αξίζουν. Συγχαρητήρια και στον Άρη, τον οποίο τον παρακολουθώ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, διότι έχει βελτιωθεί μέσα από τη δουλειά. Στα δικά μου παιδιά θέλω να τους πω να το απολαύσουνε σήμερα. Έχει γλέντι σήμερα αλλά αύριο έχει δουλειά. Στα παιδιά του Άρη έχω να πω πως ξέρω πως σήμερα είναι στεναχωρημένοι αλλά και γι’ αυτούς, αύριο, έχει δουλειά…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα