G-Betting: Αφετηρία στα playoffs με απόδοση 9,90

G-Betting G-Betting
G-Betting: Αφετηρία στα playoffs με απόδοση 9,90
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Η αυλαία της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten έπεσε και ανοίγει αυτά για τα playoffs που θα κρίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Εκεί λοιπόν, μπορεί ο τίτλος του πρωταθλητή να έχει κριθεί και ο ΠΑΟΚ να έχει προβάδισμα 7 βαθμών από την 3η ΑΕΚ, ωστόσο για τις άλλες δύο θέσεις γίνεται ο κακός... χαμός, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Το πρώτο σημερινό παιχνίδι λοιπόν είναι αυτό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη. Από τη μία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης και από την άλλη οι «κίτρινοι» να συνεχίσουν την βαθμολογική τους αντεπίθεση με τον Μπούργος, προκειμένου να εδραιωθούν στις ευρωπαϊκές θέσεις.

psf

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε να μπουν πάνω από 2,5 γκολ που δίνει 2.15

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ξεκινάει στις 19:30 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΑΕΚ στην... επανάληψη του παιχνιδιού που είχε πριν από μερικές εβδομάδες και είχε βρει νικητές του «πράσινους» με 3-0. Αν το «τριφύλλι» θέλει να πάρει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, θα πρέπει να καθαρίσει τα εντός έδρας ματς, ενώ για την Ένωση αν έχει και άλλη απώλεια βαθμών κινδυνεύει να μπει σε... περιπέτειες.

pao

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε νίκη του Παναθηναϊκού που δίνει 2.20

Στην τελευταία αναμέτρηση της ημέρας, στις 21:30 στην Τούμπα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι έχουν τον αέρα της νίκης επί της Γάνδης με 1-0, ενώ από την άλλη η ομάδα του Μεταξά βρέθηκε από την... κόλαση της αφαίρεσης βαθμών στον παράδεισο της επιστροφης τους.

paok

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνει 2.10

Οι προτάσεις της G-Betting

Ολυμπιακός-Άρης

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting