«Τελειώνει» ο Φέστα για 2η φορά φέτος από τον Απόλλωνα, φαβορί να επιστρέψει ο Τεννές

Newsroom
«Τελειώνει» ο Φέστα για 2η φορά φέτος από τον Απόλλωνα, φαβορί να επιστρέψει ο Τεννές

bet365

Ο Ιταλός κόουτς δεν αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και όλα δείχνουν πως ο 59χρονος θα γυρίσει στη Ριζούπολη.

Εξελίξεις φαίνεται πως έφερε στον Απόλλωνα Σμύρνης η ήττα από τον Ιωνικό, καθώς ο Τζιανλούκα Φέστα μπορεί να θεωρείται παρελθόν από την τεχνική του ηγεσία. Ετσι ο Ιταλός κόουτς θα «χωρίσει» για δεύτερη φορά στη σεζόν με την ομάδα, καθώς είχε αποχωρήσει στις αρχές του έτους και επέστρεψε περίπου 25 ημέρες μετά. Αυτόματα στη Ριζούπολη καλούνται να βρουν τον διάδοχό του και το φαβορί είναι ο Μπάμπης Τεννές.

Ο 69χρονος βρέθηκε κοντά να συμφωνήσει και στις αρχές του μήνα αλλά τελικά αποφασίστηκε τότε να γυρίσει ο Φέστα, όμως τώρα όλα δείχνουν πως θα αναλάβει για 6η διαφορετική χρονική περίοδο τα ηνία του συλλόγου.

Η πρώτη ήταν από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι τον Δεκέμβριο του 1997, μετά ήταν για ένα μήνα στα τέλη του 2013 (Οκτώβριος-Νοέμβριος), ύστερα πήγε ξανά τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι τον Μάρτιο του 2016, τη σεζόν 2018/19 ήταν εκ νέου για ένα μικρό χρονικό διάστημα (Νοέμβριος 2018-Μάρτιος 2019), όπως και το 2019/20.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα