Παναθηναϊκός: Οι μακέτες που παρουσίασε ο Μπακογιάννης για τον Βοτανικό (pics)

Παναθηναϊκός: Οι μακέτες που παρουσίασε ο Μπακογιάννης για τον Βοτανικό (pics)

Newsroom
Παναθηναϊκός: Οι μακέτες που παρουσίασε ο Μπακογιάννης για τον Βοτανικό (pics)

bet365

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, παρουσίασε μακέτες με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, αναλύοντας και εξηγώντας το σχέδιο πάνω στο οποίο θα βαδίσει η τεράστια προσπάθεια για το νέο «σπίτι» του συλλόγου.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να παρουσιάσει τις συμβάσεις που αφορούν το πλάνο με το οποίο ο Παναθηναϊκός στο μέλλον θ' αποκτήσει το νέο του γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού, παρουσίασε και τις μακέτες της περιοχής, όπως θα εμφανίζεται αυτή εφόσον όλα κυλήσουν βάσει σχεδίου.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Αθηναίων δεσμεύτηκε πως το καλοκαίρι του 2026 το «τριφύλλι» θα έχει μπει στο νέο του «σπίτι» για να υποδέχεται τους οπαδούς του, στην έκταση όπου προβλέπεται η ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου και χώρων για τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Δείτε τις μακέτες:

Βοτανικός 1

Βοτανικός 2

Βοτανικός 3

Βοτανικός 4

Βοτανικός 5

Βοτανικός 6

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα