ΠΑΟΚ: Δυσαρέσκεια Σαββίδη για το... άφαντο Προεδρικό Διάταγμα της Νέας Τούμπας

ΠΑΟΚ: Δυσαρέσκεια Σαββίδη για το... άφαντο Προεδρικό Διάταγμα της Νέας Τούμπας

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Δυσαρέσκεια Σαββίδη για το... άφαντο Προεδρικό Διάταγμα της Νέας Τούμπας

bet365

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη της ομάδας εργασίας της Νέας Τούμπας με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης σύσκεψης, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι το Προεδρικό Διάταγμα δεν έχει ακόμη εκδοθεί, παρά τις περί του αντιθέτου πρόσφατες υποσχέσεις.

Οπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Σε αυτήν έγινε λεπτομερής συζήτηση για τα κριτήρια της επιλογής του σχήματος μελετητών, στους οποίους θα ανατεθεί η εκπόνηση των οριστικών μελετών. Η διαδικασία επιλογής οδεύει προς ολοκλήρωση.

Εκφράστηκε ωστόσο από τον κ. Σαββίδη η δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι το Προεδρικό Διάταγμα δεν έχει ακόμη εκδοθεί, παρά τις περί του αντιθέτου πρόσφατες υποσχέσεις. Με δεδομένο ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αναγκαίες ενέργειες, απαίτησε την πλήρη ενεργοποίηση των αρμοδίων για την έκδοση του ΠΔ, ώστε να τελειώσει όλη αυτή η μακρά περίοδος αναμονής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα