Οι προβλέψεις της G-Betting με απόδοση 8,1

G-Betting G-Betting
Οι προβλέψεις της G-Betting με απόδοση 8,1

bet365

Οι προβλέψεις της G-Betting για τα τρία σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Με τρεις αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική, επιστρέφει η δράση στην Superleague Ιnterwetten. Όλες τους έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αφορούν ομάδες που είτε μάχονται για να μπουν στα play off, είτε να εξασφαλίσουν την παραμονή της στην κατηγορία.

Η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:15 και είναι αυτή του Ιωνικού που προέρχεται από την μεγάλη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 3-2, με τον ΟΦΗ που άφησε δύο βαθμούς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Λένις, όμως έχουν τρεις σημαντικές επιστροφές καθώς θα έχουν στην διάθεσή τους, τον Τουράμ, τον Τσιγκρίνσκι και τον Μύγα. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί υπολογίζουν στους Νέιρα, Μεγιάδο, όχι όμως στους Τοράλ, Ντε Γκουζμάν, Στάικο.

ιωνικος

Θα επιλέξουμε το γκολ από το 30ο λεπτό και μετά που δίνει 2.10

Στις 19:30, ο Ατρόμητος που δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα έναντι του ΟΦΗ και έμεινε με την ισοπαλία, υποδέχεται τον Αστέρα που γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό.

Ο Κρις Κόλμαν για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπεντινέλι, ενώ εκτός έμεινε και ο Στρούγγης. Οι Αρκάδες τώρα δεν έχουν στην αποστολή τους τιμωρημένους Καστάνιο και Βαλιέντε, ενώ εκτός είναι και ο Χριστόπουλος.

ατρομητος

Θα επιλέξουμε να βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες που δίνει 1.95.

Στο άλλο παιχνίδι που ξεκινάει την ίδια ώρα, στο Αγρίνιο διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο Παναιτωλικός που έρχεται από την λευκή ισοπαλία στην Ριζούπολη και ο Παναθηναϊκός που κέρδισε εύκολα την Λαμία στην Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα, καθώς επέστρεψαν τόσο ο Μάρτενσον όσο και ο Αποστολάκης, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σένκεφελντ, με τους Μαουρίσιο, Μακέντα, Πούγγουρα και Λούντκβιστ να μην υπολογίζονται.

παναιτωλικος

Θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού που δίνει 2.00

Οι προτάσεις της G-Betting

Ιωνικός-ΟΦΗ

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting