Ακαδημίες: Ο σκύλος έσωσε το νεότερο επαγγελματία Έλληνα ποδοσφαιριστή! (vid)

Newsroom
Ακαδημίες: Ο σκύλος έσωσε το νεότερο επαγγελματία Έλληνα ποδοσφαιριστή! (vid)

bet365

Μια απίστευτη ιστορία συνοδεύει το Θεόφιλο Κακαδιάρη, ο οποίος σε ηλικία 15 ετών και 10 ημερών έγινε ο νεότερος επαγγελματίας του Αστέρα Τρίπολης, ενώ αυτή τη στιγμή είναι ο πιο νέος επαγγελματίας σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς δεν υπάρχει άλλος γεννηθείς το 2007 με συμβόλαιο.

Πρόσφατα ο Αστέρας ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίων με επτά παίκτες των ακαδημιών και ανάμεσά τους βρισκόταν ο πανύψηλος γκολκίπερ της Κ15, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου του 2007. Ήταν μία εκπληκτική στροφή της μοίρας, για το νεαρό Θεόφιλο που πριν από περίπου ένα χρόνο κινδύνεψε πολύ σοβαρά από τον μεγάλο σεισμό που έγινε στις 3 Μαρτίου 2021 με επίκεντρο την Ελασσόνα.

Το σπίτι τις τετραμελούς οικογένεια Κακαδιάρη βρίσκεται στο Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας στα Τρίκαλα. Το κτίσμα υπέστη σοβαρές ζημιές από το σεισμό, όμως κανείς δεν έπαθε τίποτα αφού ο σκύλος της οικογένειας, ο Άλεξ, τους προειδοποίησε! Ειδικά για τον Θεόφιλο η παρέμβαση του τετράποδου φίλου του ήταν καθοριστική αφού την ώρα εκείνη βρισκόταν μέσα στο σπίτι και έκανε τηλεκπαίδευση για την Β΄ γυμνασίου.

Το θέμα τότε απασχόλησε τα media και η ΕΡΤ έκανε αναλυτικό ρεπορτάζ με τον Ιωάννη Κακαδιάρη, τον πατέρα της οικογένειας να δηλώνει ότι δευτερόλεπτα πριν από το σεισμό «...γαύγιζε πολύ έντονα όταν μπήκε μέσα και συνέχισε να με τραβάει από το πόδι, δαγκώνοντας το παντελόνι μου, λες και ήξερε τι θα ακολουθήσει, βγάζοντάς μας κυριολεκτικά από το σπίτι».

Την περίοδο εκείνο ο Θεόφιλος και ο αδελφός του ανήκαν στη Δήμητρα Τρικάλων, ένα σωματείο που ειδικεύεται εδώ και χρόνια στα τμήματα υποδομών, από το οποίο έχει αναδειχθεί μεταξύ άλλων και ο Κώστας Φορτούνης. Λίγους μήνες αργότερα, ο Κακαδιάρης μετακόμισε στην Τρίπολη για να παίξει στο πρωτάθλημα της Super League Κ15 και πλέον είναι ο νεότερος Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο συμπαθέστατος Άλεξ παραμένει στο Γριζάνο και προστατεύει την οικογένεια από μελλοντικά... ταρακουνήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα