Καλύτερα ο Κάργας, θα μείνει προληπτικά ακόμα μία μέρα, πήρε εξιτήριο ο Φαμπιάνο

Newsroom
Καλύτερα ο Κάργας, θα μείνει προληπτικά ακόμα μία μέρα, πήρε εξιτήριο ο Φαμπιάνο

bet365

Ευχάριστα τα νέα αναφορικά με τον τραυματισμό του Γιάννη Κάργα, με τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ ναι μεν να μένει προληπτικά ακόμα μια μέρα στο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία. Πήρε εξιτήριο ο Φαμπιάνο.

Ο αγώνας του ΠΑΣ με τον Άρη είναι στο 79', όταν ο Παπαπέτρου σταματάει την αναμέτρηση καθώς ο Κάργας και Φαμπιάνο συγκρούστηκαν στον αέρα κεφάλι με κεφάλι. Μια σφοδρή σύγκρουση που είχε ως συνέπεια οι δύο παίκτες να διακομιστούν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Εξετάσεις που ευτυχώς και για τους δύο ήταν καθαρές, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό του Άρη να έχει πάρει εξιτήριο για να πάει Θεσσαλονίκη. Από την άλλη ο αρχηγός τους ΠΑΣ ναι μεν θα μείνει και σήμερα στο νοσοκομείο, αλλά αυτό θα γίνει καθαρά για προληπτικούς λόγους και δεν υπάρχει καμία ανησυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα