Παναιτωλικός: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ελίας Περέιρα για την περιπέτειά του με τον καρκίνο στα 13 του (vid)

Newsroom
Παναιτωλικός: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ελίας Περέιρα για την περιπέτειά του με τον καρκίνο στα 13 του (vid)

bet365

Ο 21χρονος μπακ του Παναιτωλικού, Ελίας Περέιρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας, μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο όταν ήταν 13 ετών.

Σε ηλικία μόλις 13 ετών, ο Ελίας Περέιρα, άρχισε να νιώθει αδυναμία, απώλεσε την όρεξή του, έχασε βάρος και οι γονείς του θορυβήθηκαν. Μετά από πολλές προτροπές και πιέσεις της μητέρας του έκανε εξετάσεις και τα αποτελέσμά τους σόκαραν τους πάντες. Ο Περέιρα διαγνώστηκε με λευχαιμία... Αμέσως ξεκίνησε χημειοθεραπείες και επειδή τα μέσα που διάθετε η φαμίλια του δεν ήταν πολλά, το πρώτο διάστημα αναγκάζονταν να πηγαίνει με το τρένο δύο φορές την εβδομάδα στο νοσοκομείο, ενώ νοσηλεύτηκε και για αρκετούς μήνες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας ο 21χρονος μπακ του Παναιτωλικού μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε κι έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Είμαι ο Ελίας Περέιρα και στα 13 μου διαγνώστηκα με λευχαιμία. Χρειάστηκε να σταματήσω το ποδόσφαιρο, ενώ έπρεπε να ταξιδεύω 2 και 3 φορές την εβδομάδα με το τρένο για την θεραπεία μου. Νοσηλεύτηκα για αρκετούς μήνες. Ηξερα ότι η συνέχεια θα ήταν δύσκολη αλλά ποτέ δεν τα παράτησα.

Στα 15 ήμουν νικητής! Ημουν υγιής και μπορούσα να κοιτάξω την ζωή με ελπίδα. Στα 18 μου πραγματοποίησα 10 συμμετοχές στην Α' επαγγελματική κατηγορία της Αργεντινής, ενώ κλήθηκα κι από την εθνική Ελπίδων της Αργεντινής. Εγώ τα κατάφερα. Θα τα καταφέρεις κι εσύ. Μπορείς! Μην σταματάς να παλεύεις! Ο παιδικός καρκίνος θεραπεύεται. Μην τα παρατάς ποτέ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός μπακ των «καναρινιών» στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube.

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα