ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Φερεντσβάρος ο Εσίτι (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Φερεντσβάρος ο Εσίτι (vid)

bet365

H Φερεντσβάρος ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι με τον Νιγηριανό πρώην χαφ του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στη Βουδαπέστη όπου και παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα.

Ο Άντερσον Εσίτι ανακοινώθηκε επίσημα από την Φερεντσβάρος, χωρίς πάντως να δίνονται στη δημοσιότητα λεπτομέρειες αναφορικά με τους όρους της απόκτησης του από τον ΠΑΟΚ.

«Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας για άλλη μια ενίσχυση: η ομάδα υπέγραψε με τον 27χρονο αμυντικό χαφ Άντερσον Έσιτι Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τον ΠΑΟΚ, ενώ έπαιξε και στο UEFA Conference League με την προηγούμενη ομάδα του», αναφέρει η ανακοίνωση της Φερεντσβάρος.

«Ξέρω πόσο σημαντικό κλαμπ είναι η Φερεντσβάρος, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του κλαμπ, δείχνοντάς μου πόσο με θέλουν», υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις ο Νιγηριανός πρώην χαφ του ΠΑΟΚ, που περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του, «είμαι δυνατός, καλός στις μονομαχίες, έχω πάθος», αλλά όπως είπε «αυτό που θέλω, είναι να δείξω ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο».

@Photo credits: Ferencvárosi TC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα