ΑΕΚ: Την Τετάρτη (16/02) κρίνεται του Μάνταλου και του Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Την Τετάρτη (16/02) κρίνεται του Μάνταλου και του Στάνκοβιτς

Newsroom
ΑΕΚ: Την Τετάρτη (16/02) κρίνεται του Μάνταλου και του Στάνκοβιτς

bet365

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και την Δευτέρα (14/02) οι Σέρχιο Αραούχο, Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με 1-0 και στρέφει την προσοχή της στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη Κυριακή (20/02, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε στην προπόνηση της Δευτέρας (14/02) τους Σέρχιο Αραούχο, Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς να μην προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να γυμνάζονται ατομικά.

Την Τετάρτη (16/02) μάλιστα, θα διαπιστωθεί αν ο αρχηγός της Ένωσης και ο Αυστριακός πορτιέρε, ο οποίος σήμερα (14/02) γυμνάστηκε πιο εντατικά με κομμάτια προπόνησης, θα μπορούν να υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής (20/02) με τους Ηπειρώτες.

Από την άλλη όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Ζίγκα Λάτσι.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ανανέωσαν το ραντεβού της για το απόγευμα της Τετάρτης (16/02, 17:00) μιας και την Τρίτη (15/02) θα έχουν ευκαιρία για «ανάσες».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα