Ολυμπιακός: Η Χιμνάσια Λα Πλάτα απέκτησε το 50% του Σολδάνο

Ολυμπιακός: Η Χιμνάσια Λα Πλάτα απέκτησε το 50% του Σολδάνο

Newsroom
Ολυμπιακός: Η Χιμνάσια Λα Πλάτα απέκτησε το 50% του Σολδάνο

bet365

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα συμφώνησε για τον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο και αποκτά από τον Ολυμπιακό το 50% του αντί 300.000 ευρώ.

Ο Φράνκο Σολδάνο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Το κλαμπ της Αργεντινής αποκτά τον 27χρονο ως δανεικό, ενώ αγοράζει και το 50% των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό αντί 300.000 ευρώ. Υπήρξαν κι άλλες ομάδες της χώρας που θέλησαν να τον αποκτήσουν, όπως η Ουρακάν και η Ταγέρες, αλλά ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τη Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Στο παρελθόν έπαιξε στην Ουνιόν Σάντα Φε, από την οποία τον αγόρασε ο Ολυμπιακός. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκς ως δανεικός στη Μπόκα, ενώ μέχρι πρότινος έπαιξε στη Φουενλαμπράδα, από την οποία αποχώρησε μετά από 16 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Με τους «ερυθρόλευκους» έχει κάνει όλες κι όλες εννέα συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα