Ανέστης: «Οργανωμένη ομάδα ο Παναιτωλικός, μπορούμε την πρόκριση»

Newsroom
Ανέστης: «Οργανωμένη ομάδα ο Παναιτωλικός, μπορούμε την πρόκριση»

bet365

Ο νέος πορτιέρε των «κυανοκίτρινων» είπε τα καλύτερα για τα «καναρίνια» και έδειξε αισιόδοξος για τη ρεβάνς του Φαλήρου.

Αισιόδοξος πως ο Παναιτωλικός μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο ενόψει της ρεβάνς της άλλης εβδομάδας και ύστερα από το 2-1 του πρώτου αγώνα, εμφανίστηκε ο Ανέστης στον OVER FM. Παράλληλα ο νέος πορτιέρε της ομάδας είπε τα καλύτερα για τα «καναρίνια».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το πως του φάνηκε η επιστροφή του στην Ελλάδα μετά το πέρασμα του από τη Σουηδία:

«Πέρασε υπέροχα στη Σουηδία. Είναι όμορφα όταν γυρνάς στη χώρα σου και θα προσπάθησω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Για το πόσο εύκολο είναι διαχειριστεί ένας ποδοσφαιριστής το κοινό που τον προσβάλλει:
«Εννοείται πως είναι δύσκολο. Αν είσαι επαγγελματίας πρέπει να αφήσεις ότι γίνεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο και εσύ να είσαι συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο. Όπως και να έχει είσαι άνθρωπος, έχεις ανεβασμένος σφυγμούς και όσο πιο ήρεμος είσαι στα βρισίδια και στις προσβολές τόσο το καλύτερο για σένα και την ομάδα».

Για την δολοφονία του Άλκη και τον αν τέτοια περιστατικά τον έκαναν να θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο:
«Είναι ένα θέμα που πρέπει να κατακρίνουμε ως ποδοσφαιριστές και ως άνθρωποι. Αυτά είναι καλά να μην γίνονται όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά γενικά στη ζωή. Πρέπει είμαστε δίπλα σε αυτά τα γεγονότα. Από εκεί και πέρα είναι μια δυσάρεστη στιγμή για όλη την Ελλάδα, βέβαια δεν έχω σκφτί να σταματήσω το ποδόσφαιρο γι’ αυτούς του λόγους».

Για το τι ακριβώς επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα ο Ανέστης:
«Όταν ένας ποδοσφαιριστής πάει να σουτάρει ή αν πάρει κεφαλιά προς την εστία του τερματοφύλακα και αυτός έχει ακριβώς μπροστά του έναν επιτιθέμενο τότε σίγουρα του επηρεάζει το οπτικό του πεδίο. Αν περνάει ακριβώς από μπροστά του, ότι και να κάνει επηρεάζει».

Για το ντεμπούτο του στον Παναιτωλικό και για το πως επέλεξε να συνεχίσει τη καριέρα του στους Αγρινιώτες:
«Το ντεμπούτο μου ήταν πολύ θετικό, καθώς κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και έχουμε το προβάδισμα για να προκριθούμε στον ημιτελικό. Από εκεί και πέρα επέλεξα να γυρίσω στην Ελλάδα, γιατί η χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήταν πολύ δύσκολη, λόγω του κορονοϊού. Ήρθα σε μία από τις πιο οργανωμένες μικρομεσαίες ομάδες».

Για την κατάσταση που βρήκε στο Αγρίνιο και για την καλή εικόνα που παρουσιάζει ο Γιάννης Αναστασίου:
«Βρήκα πολύ καλές συνθήκες. Είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Δουλεύουμε πολύ καλά καθημερινά κι πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι, ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας πιο εύκολα. Οι μικρομεσαίες ομάδες ως συνήθως προσπαθούν να παίξουν αμυντικά, ενώ ο κ. Αναστσίου θέλει να έχουμε τη μπάλα και να κάνουμε build up».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα