Ολυμπιακός: Απέκτησε και τον Μεσαρί Αλμασάρι για τη β' ομάδα

Ολυμπιακός: Απέκτησε και τον Μεσαρί Αλμασάρι για τη β' ομάδα

Newsroom
Ολυμπιακός: Απέκτησε και τον Μεσαρί Αλμασάρι για τη β' ομάδα

bet365

Μετά τον Μοχάμεντ Σάαντ Αλ-Καχτάν, ο Ολυμπιακός προχώρησε και στην απόκτηση του Μεσαρι Αλμασάρι.

Οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του Σαουδάραβα Αλ-Καχτάνι για τη β' ομάδα. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός δοκιμάστηκε και κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ώρες τη μεταγραφή του.

Μαζί με τον Αλ-Καχτάνι, οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν στην Ελλάδα και δύο ακόμη συμπατριώτες του. Ο λόγος για τους Αμπντουλάχ Μαχμπούντ και τον Μεσαρι Αλμασάρι, οι οποίοι βρίσκονται στο Ρέντη και έχουν ξεκινήσει ήδη προπονήσεις.

Ο Μαχμπούμπ δεν πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά σε αντίθεση με τον Μεσαρι Αλμασάρι, ο οποίος θαυπογράψει με τον Ολυμπιακό και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, όπως ακριβώς θα συμβεί και με τον Μοχάμεντ Σάαντ Αλ-Καχτάν.

Οι τρεις Σαουδάραβες, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα προπόνησης της Β' ομάδας του Ολυμπιακού, ήρθαν στη χώρα μας έπειτα από τη συνεργασία των πρωταθλητών Ελλάδος με το υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας μέσω του προγράμματος «Saudi Scholarship for Developing Football Talents».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα