Ματίγια: «Για τον Άλκη, την οικογένειά του και τους φίλους του»

Ματίγια: «Για τον Άλκη, την οικογένειά του και τους φίλους του»

Newsroom
Ματίγια: «Για τον Άλκη, την οικογένειά του και τους φίλους του»

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στον οποίον αφιέρωσε τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μέσος μίλησε στα κανάλια Novasports αποκλειστικά για τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού. «Ξέραμε ότι είχαμε έναν παραπάνω λόγο, έναν πολύ σοβαρό λόγο για να κερδίσουμε. Για τον Άλκη, την οικογένειά του και τους φίλους του. Αυτός ήταν ο ισχυρός λόγος για μας. Για να του αφιερώσουμε τη νίκη γιατί υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στον ψυχολογικό παράγοντα και ό,τι συνέβη πριν τον αγώνα.

«Μιλήσαμε στο ξενοδοχείο πριν από το παιχνίδι και πήγαμε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που έγινε, αλλά όλος ο κόσμος πρέπει να μάθει. Όλοι έχουμε προβλήματα στη ζωή μας. Αυτό που έγινε είναι ανεξήγητο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα