Φαν Βέερτ: «Παιχνίδι σαν... τρενάκι λούνα παρκ, δεν καταλαβαίνω γιατί αποβλήθηκα» (vid)

Φαν Βέερτ: «Παιχνίδι σαν... τρενάκι λούνα παρκ, δεν καταλαβαίνω γιατί αποβλήθηκα» (vid)

Newsroom
Φαν Βέερτ: «Παιχνίδι σαν... τρενάκι λούνα παρκ, δεν καταλαβαίνω γιατί αποβλήθηκα» (vid)

bet365

Ο Τομ Φαν Βέερτ, που πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, χαρακτήρισε το παιχνίδι σαν τρενάκι λούνα παρκ, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση του διαιτητή Μανούχου να του δείξει κόκκινη κάρτα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Βόλου στο 1-2 επί της ΑΕΚ, Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα:

«Ηταν σαν ένα… τρενάκι του λουνα παρκ αυτό το ματς. Υπήρχε χαμένο πέναλτι, χάθηκαν ευκαιρίες, θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να πάρει τη νίκη. Ευτυχώς ήρθε σε εμάς. Δεν ήμουν αγχωμένος στη φάση του πέναλτι. Από τη στιγμή που πήρα τη μπάλα στα χέρια μου, συγκεντρώθηκα και εκτέλεσα, κάνοντας το γκολ».

Για την αποβολή του:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δέχθηκα δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ένιωσα ότι ο διαιτητής περίμενε τη στιγμή για να μου δείξει κόκκινη. Μου είχε πει να προσέξω γιατί στο επόμενο θα μου δείξει κίτρινη. Ήμουν πολύ προσεκτικός και νομίζω ότι το μαρκάρισμά του ήταν ένα απλό φάουλ».

Για την προσωπική του απόδοση και τα γκολ που έχει πετύχει:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Το σημερινό γκολ δεν ήταν μία κλασική ευκαιρία. Εκανα το σουτ και μπήκε. Το είχα ξανακάνει στο παρελθόν και δεν είχε μπει. Νιώθω ελεύθερος».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα