Παναιτωλικός: Οι εκλεκτοί του Αναστασίου για το ματς με Άρη

Newsroom
Παναιτωλικός: Οι εκλεκτοί του Αναστασίου για το ματς με Άρη

bet365

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην του τιμωρημένου Κορνέλιους, αλλά και του νεοαποκτηθέντα Λάρσον.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο Αγρίνιο (15:00). Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίπου γνωστοποίησε την αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο έτσι και αλλιώς τιμωρημένος Κορνέλιους, αλλά και ο Λάρσον που ανακοινώθηκε την Τρίτη από τα καναρίνια».

Αναλυτικά την αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Άρη αποτελούν οι: Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.

Παναιτωλικός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα