Λαμία: Με Σιμόν αλλά χωρίς τον Ταϊρόν κόντρα στον ΟΦΗ

Newsroom
Λαμία: Με Σιμόν αλλά χωρίς τον Ταϊρόν κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Η Λαμία υποδέχεται το Σάββατο τον ΟΦΗ με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει στην διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Νταβίντ Σιμόν, ενώ εκτός έμεινε ο Ταϊρόν.

Με τους πανηγυρισμούς από την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου να μην έχουν κοπάσει, στην Λαμία κοιτάζουν το πρωτάθλημα και το σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Αθανάσιος Διάκος» (15:00).

Στον αγώνα αυτό ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στην διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα, Νταβίντ Σιμόν, ενώ στον αντίποδα εκτός θα μείνει ο Ταϊρόν.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά των «κυανόλευκων» για το ματς με τον ΟΦΗ έχει ως εξής: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, την Παρασκευή 28/1 για τον αγώνα του Σαββάτου 29/1 στις 15:00, στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. ΔΙάκος” με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2021-2022.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής, Τζναδάρης, Νούνιες, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα